V-Rail

V-Rail is een onafhankelijke personeelsleverancier in de spoorwegbranche. Op 3 maart 2017 is V-Rail ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Het kantoor van V-Rail bevindt zich in Pernis Rotterdam; de adresgegevens zijn onder het kopje “contact” te vinden.

Onze werkzaamheden

V-Rail levert machinisten, rangeerders en wagenmeesters voor goederenvervoerders en charterorganisaties. Ons streven is flexibel, veilig en vakbekwaam de werkzaamheden uit te voeren, alsmede ons in te zetten en mee te denken in het (grensoverschrijdende) vervoersproces. Onze machinisten hebben bevoegdheid in Nederland en Duitsland, waardoor langere afstanden gereden kunnen worden met één machinist om zo de inzetbaarheid zo goed mogelijk te benutten. Ons jonge team is gemotiveerd, professioneel en beschikt over de nodige ervaring. Bovenal zijn onze machinisten liefhebbers van het vak, waardoor de kennis grotendeels ook een interesse is wat op haar beurt weer zorgt voor vergroting van het vakmanschap.

Digitalisatie

Aangezien het goederenvervoer steeds meer digitale vormen aanneemt zijn onze machinisten uitgerust met de nodige digitale mogelijkheden. Op deze manier kan documentatie altijd digitaal ontvangen en verstuurd worden en kunnen updates via e-mail gecommuniceerd worden. Op deze manier hopen wij de telefonische drukte bij onze klanten iets te verminderen en het proces van updates en meldingen te versnellen.

Onze kenmerken

Vertrouwen, veiligheid, kwaliteit en verbondenheid zijn 4 kenmerken die V-Rail hoog in het vaandel heeft staan. Het vertrouwen en de verbondenheid tussen onze medewerkers en klanten is voor ons essentieel, om een zo goed mogelijke service te kunnen verlenen. Onze klanten kunnen van ons op aan, ook bij vertragingen! De hoogste prioriteit bij V-Rail is veiligheid. Incidenten kunnen voorkomen worden door een gedegen opleiding, professionele begeleiding, periodiek terugkerende her instructies en ruimte voor feedback. Onze machinisten worden daarnaast regelmatig begeleid, waarbij er ook ruimte is om van gedachten te wisselen en zaken van een andere kant te bekijken. Zo kunnen wij de kwaliteit van ons personeel waarborgen en waar mogelijk nog aanscherpen.